• Навіны
  • Грамадства
  • Мова
  • ТБМ
  • Культура
  • Навука
  • Выданні
  • Спорт
  • У свеце
  • Відэаслова
Наша Слова штодзень
  • 23 студзеня 2021
  • Пра нас
  • Кантакты
  • Рэкламадаўцу
Наша Слова штодзень
  • Навіны
  • Грамадства
  • Мова
  • ТБМ
  • Культура
  • Навука
  • Выданні
  • Спорт
  • У свеце
  • Відэаслова
Share
You are reading
Тыдзень беларускай кухні – у рэстаранах і кавярнях Менска

Тыдзень беларускай кухні – у рэстаранах і кавярнях Менска

21 лютага 2019, 12:06 Грамадства, Культура, Навіны 0
Тыдзень беларускай кухні – у рэстаранах і кавярнях Менска

XIX Тыдзень беларускай кухні пройдзе ў Менску з 25 лютага па 3 сакавіка.

У гэты перыяд у 60 рэстаранах і кафэ сталіцы наведвальнікам прапануюць пяць страў нацыянальнай кухні. Прынцып гастранамічнага тыдня – адзіная рэцэптура і кошт незалежна ад тыпу і класа аб’екта. Гэта робіцца для прыцягнення ўвагі гараджан і гасцей сталіцы да страў беларускай кухні, прасоўвання і папулярызацыі нацыянальных кулінарных традыцый. На гэты раз гасцям прапануюць жур з мясам па цане Br3,5, салату „Журавiны” за Br6,5, фаршаваную свініну па-беларуску з бульбянымі дзелькамі за Br10,5, гачанік з грыбамі за Br8,5, дзьмухаўцы з мядова-журавінавым паліваннем за Br4,5. У распрацоўцы страў чарговага Тыдня беларускай кухні ўдзельнічаў шэф-повар рэстарана „Сядзіба” Андрэй Ізмайловіч. Арганізатарам конкурсу выступае галоўнае ўпраўленне спажывецкага рынку Мінгарвыканкама. zviazda.by

Чытай больш на: https://www.racyja.com/vandrouki/tydzen-belaruskaj-kukhni-u-restarana/

Facebook Twitter Google+ VKontakte WhatsApp Telegram
Папулярнае на сайце
Свята Дня Незалежнасці
Грамадства

Свята Дня Незалежнасці

18 жніўня 2019, 21:5218
Міжнародны дзень роднай мовы ў Гарадзенскай абласной арганізацыі  ТБМ
Мова

Міжнародны дзень роднай мовы ў Гарадзенскай абласной арганізацыі ТБМ

11 сакавіка 2020, 22:1218
Быць, каб застацца
Выданні

Быць, каб застацца

18 ліпеня 2019, 22:0118
“МОВА НАНОВА” Ў НЯСВІЖЫ
Мова

“МОВА НАНОВА” Ў НЯСВІЖЫ

4 лютага 2020, 09:0617
Далучайцеся да нас