Наша Слова штодзень
Наша Слова штодзень
Share
You are reading
Тыдзень беларускай кухні – у рэстаранах і кавярнях Менска

Тыдзень беларускай кухні – у рэстаранах і кавярнях Менска

21 лютага 2019, 12:06 Грамадства, Культура, Навіны 23
Тыдзень беларускай кухні – у рэстаранах і кавярнях Менска

XIX Тыдзень беларускай кухні пройдзе ў Менску з 25 лютага па 3 сакавіка.

У гэты перыяд у 60 рэстаранах і кафэ сталіцы наведвальнікам прапануюць пяць страў нацыянальнай кухні. Прынцып гастранамічнага тыдня – адзіная рэцэптура і кошт незалежна ад тыпу і класа аб’екта. Гэта робіцца для прыцягнення ўвагі гараджан і гасцей сталіцы да страў беларускай кухні, прасоўвання і папулярызацыі нацыянальных кулінарных традыцый. На гэты раз гасцям прапануюць жур з мясам па цане Br3,5, салату „Журавiны” за Br6,5, фаршаваную свініну па-беларуску з бульбянымі дзелькамі за Br10,5, гачанік з грыбамі за Br8,5, дзьмухаўцы з мядова-журавінавым паліваннем за Br4,5. У распрацоўцы страў чарговага Тыдня беларускай кухні ўдзельнічаў шэф-повар рэстарана „Сядзіба” Андрэй Ізмайловіч. Арганізатарам конкурсу выступае галоўнае ўпраўленне спажывецкага рынку Мінгарвыканкама. zviazda.by

Чытай больш на: https://www.racyja.com/vandrouki/tydzen-belaruskaj-kukhni-u-restarana/

Facebook Twitter Google+ VKontakte WhatsApp Telegram
Папулярнае на сайце
Часопісу "Полымя" - 100 гадоў
літаратура

Часопісу "Полымя" - 100 гадоў

21 снежня 2022, 07:3124
Развітальнае падарожжа па роднай Дзятлаўшчыне
Грамадства

Развітальнае падарожжа па роднай Дзятлаўшчыне

12 студзеня 2021, 19:1418
Рэдактарам "Краязнаўчай газеты" прызначаны Максім Гальпяровіч
Выданні

Рэдактарам "Краязнаўчай газеты" прызначаны Максім Гальпяровіч

26 студзеня 2022, 08:5417
Наваградскія чытанні: гісторыя і сучаснасць Наваградскага краю
Навука

Наваградскія чытанні: гісторыя і сучаснасць Наваградскага краю

29 жніўня 2024, 14:4116
Далучайцеся да нас